Стало відомо про те, що в Івано-Франківській області знову посилять карантин. Відбудеться це вже з наступного тижня.

Таким чином повідомляється, що про це розповів мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, інформація офіційна.

Посилять карантин з понеділка, 22 лютого, попередньо всього на тиждень, поки не стабілізується ситуація з коронавірусною інфекцією.

Таке рішення затвердили в середу, 17 лютого на засіданні Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка та міністра охорони здоров'я Максим Степанов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Починаючи з 22 по 28 Лютого закладам громадського харчування можна буде працювати виключно на винос. Нічні клуби, кінотеатри, спортзали та інші розважальні заклади повинні бути закриті.

Культурні та релігійні заходи повинні бути скасовані, а учні з 5 по 11 клас продовжать свою роботу Дистанційно.

Учні з 1 по 4 класу ходитимуть у звичайному режимі, як і діти у садочках.

Транспорт буде працювати як і раніше.

З такими правилами потрібно буде прожити весь наступний тиждень, і як тільки ситуація покращиться, ці карантинні обмеження відразу буде скасовані.

Нагадаємо, мінімальна зарплата в країнах ЄС: на скільки українці відстають від Болгарії, Угорщини, Румунії. Свіжі дані щодо мінімальних зарплат

Як повідомляв портал Знай.ua, у Міністерстві освіти повідомили про надбавку для медичних працівників навчальних закладів.

Також портал Знай.ua писав, що У Міносвіти попередили про шахраїв.