Під Івано-Франківськом безвісти пропала неповнолітня дівчинка. Про це повідомили в місцевій поліції.

Як повідомляється, Костишин Любомира Дмитрівна - неповнолітня мешканка селища Підлісся Тисменицького району, зникла 24 березня. Дівчинка 2005 року народження після полудня пішла з дому, та досі не повернулася. Де вона може перебувати, на жаль, ніхто не знає.

Прикмети зниклої дитини: 170 сантиметрів зросту, міцної статури. Обличчя круглої форми, очі карі, чорні широкі брови. Волосся пряме, довге, темно-русявого кольору.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

На момент зникнення була одягнена: чорна куртка, такого ж кольору джинси, взута у білі кросівки. На голові - чорна кепка, на обличчі - чорна захисна маска.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Усіх, хто має інформацію про її можливе місце знаходження, просять повідомити за телефоном гарячої лінії поліції або до відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.