Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків привітав містян з Днем міста та записав зворушливе відео.

Відповідне відео Марцінків опублікував на своїй сторінці в Instagram.
Цьогоріч у п'ятницю, 7 травня в Івано-Франківську відзначають День міста. У такий важливий день мер Франківська вирішив привітати містян з цим великим святом.

Руслан Марцінків, скріншот
Руслан Марцінків, скріншот

"Жити в Івано-Франківську - це зустрічати схід сонця і ловити його відблиски з сусідніх вікон. Жити у Франківську, це з теплим подихом вітру вдихати аромат, щойно розквітлих дерев, це бачити посмішки перехожих, коли неспішно крокуєш на роботу чи на зустріч з найкращим другом", - зазначив мер міста.

Руслан Марцінків зазначив, що любов до рідного міста проявляється у дрібних деталях. Адже для франківчан це місто особливе, адже вони виросли й живуть тут і кожна вуличка просочена теплими спогадами.

"Жити в Івано-Франківську це коли серце калатає у ритм вуличних музик, а очі сяють у світлі ліхтарів улюбленого парку. Це мружитися від захоплення, коли з висоти його серця роздивляєшся кожен закуток рідного міста наче тримаєш його у долоні. Жити в Івано-Франківську це бути щасливим і шалено закоханим. З днем народження!", - підсумував Марцінків.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Терехов пообіцяв харків'янам нові трамваї перед виборами

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко розповів киянам, чи діє локдаун

Також, "Знай.uа" писав, що Терехов охрестив розлючених харків'ян проплаченими: "Не звертайте уваги"