У пам'яті своїх шанувальників вона залишилася фантастично талановитою і надзвичайно красивою жінкою. Фільм "Охоронець" з нею в головній ролі багато хто переглядав десятки разів. А її відома композиція I Will Always Love You досі залишається улюбленою піснею багатьох меломанів.

На жаль, в історію Вітні Х'юстон увійшла не тільки завдяки голосу і неймовірного таланту. Її епатажну поведінку, яка стала наслідком серйозної наркозалежності, і складні стосунки з чоловіком також постійно привертали загальну увагу. Кажуть, що до зустрічі з Боббі Брауном Вітні була сама скромність і розсудливість, але шлюб зі співаком зробив її абсолютно іншою людиною.

Яких тільки компліментів не чула на адресу свого неймовірного голосу Уітні Х'юстон. Однак невеликий інцидент з братом в дитинстві міг коштувати їй музичної кар'єри. Коли маленька Уїтні грала з вішалкою, уявляючи, що це мікрофон, хлопчик жартома штовхнув її, і плечики прибили прямо в горло дівчинки. На щастя, вдома знаходився батько. Він засунув в рот дочки великий клубок вати і відвіз до лікарні. Лікарі сказали, що Вітні сильно пощастило, якби рана була на кілька сантиметрів глибше, її голос міг сильно постраждати.

Вітні Х'юстон починала кар'єру в якості моделі і була першою темношкірою манекенницею на обкладинці Seventeen.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В середині 70-х Елвіс Преслі намагався отримати у кантрі-зірки Доллі Партон права на пісню I Will Always Love You, але співачка відмовилася. Зірковий час композиції настав в 1992 році, коли Вітні Х'юстон заспівала I Will Always Love You в фільмі "Охоронець".

Вітні Х'юстон не приховувала своїх симпатій до Нельсона Мандели. Будучи моделлю, вона відмовлялася мати справу з агентствами, що співробітничали з ПАР і підтримують апартеїд. 11 червня 1988 співачка виступила на Лондонському стадіоні "Уемблі", під час святкування 70-річчя політичного діяча, який на той момент сидів у в'язниці.

У 1991 році 28-річна Вітні виконала гімн США "Стяг, усипаний зірками" перед фінальним матчем чемпіонату НФЛ з американського футболу. Пісня потрапила в хіт-паради, чого ніколи раніше не відбувалося ні з одним національним гімном!

У 26 років Вітні Х'юстон відкрила фонд допомоги дітям The Whitney Houston Foundation For Children. На своє весілля з Боббі Брауном Х'юстон попросила гостей замість подарунків перевести гроші в фонд.

Вітні Х'юстон зустрічалася з актором Едді Мерфі, від якого пішла до Боббі Брауна. А Роберт де Ніро був закоханий у Вітні.

Близький друг Х'юстон, американський продюсер Девід Гест, в одному з інтерв'ю зізнався, що співачка шалено була закохана в Майкла Джексона. Але співак був занадто сором'язливий. І через роки Майкл усвідомив, що теж був у неї закоханий, але побоявся зробити пропозицію Х'юстон.

У день своєї смерті Х'юстон повинна була виступати на гламурній вечірці, що передує Греммі. Її влаштовував давній друг співачки і музичний продюсер Клайв Девіс. Захід не скасували навіть незважаючи на трагічні події. Девіс стверджував, що про це його попросила сім'я артистки.

Примітно, що перш ніж відправитися в свій номер, в якому вона і загинула, Вітні експромтом заспівала "Ісус любить мене" разом з Келлі Прайс. Ще тоді всі присутні в залі помітили, що артистка знаходиться в зміненому стані, а її голос сильно захрип. Це була зовсім інша Вітні Х'юстон.

Похорон артистки хотіли зробити закритим, однак численні фанати збунтувалися, і з цієї причини в церкві, де проходило прощання, була встановлена ​​одна-єдина камера. Замість запланованих двох годин церемонія тривала чотири. Тіло Вітні Х'юстон поховали поруч з могилою батька.

Нагадаємо, що розповіла принцеса Діана перед смертю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", знайшлася "втрачена" дочка Вітні Х'юстон.

"Знай.uа" писав, стало відомо, що насправді вбило Вітні Х'юстон.