Італійські фахівці розшифрували лист черниці 300-річної давнини. Жінка, яка писала його, була одержима дияволом.

Експерти, під час роботи, використовували найсучасніше обладнання, яким користуються спецслужби для розшифровок.

Сицилійська черниця Марія, ще 300 років тому заявила, що всередині неї живе диявол. Серед однієї тривожної ночі жінка раптово прокинулася і побачила біля себе аркуш паперу із загадковими письменами.

Пізніше вона розповіла, як невідомий голос диктував їй текст, але розшифрувати його служителці Господа так і не вдалося. Трохи пізніше за лист взялися церковники. Їхні спроби зрозуміти сенс написаного також не увінчалися успіхом. За словами монахині, біс мав намір зробити її своєю помічницею.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Італійські вчені завантажили в систему спецслужб для розшифровок ПО з арабським і давньогрецькими мовами, латиною та рунічними символами. Їм все-таки вдалося отримати переклад тексту.

У листі черниця описувала Ісуса Христа і Святого Духа, як мерців. Крім того, в посланні диявола говорилося про те, що християнський Бог - видумка людства, Всевишній нібито думає, що вміє воскрешати людей, але такого ще ніколи не відбувалося.

Нагадаємо, в голландському місті Аудерватере знаходиться унікальна споруда - “Відьмині ваги”. Саме з допомогою цього пристосування у 17 столітті визначали справжню відьму. На жаль справедливим такий суд навряд чи назвеш.

Але коли в епоху пізнього Ренесансу в Європі влаштовувалися повсюдні гоніння і страти відьом, у Нідерландах ситуація була набагато краще, ніж в інших країнах. Не щастило дівчатам тільки певної комплекції і ваги.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа," всім відомий граф Дракула, як виявилося, не єдиний угорець, який змусив тремтіти весь світ від страху: саме він зрадив зловісних ноток Трансільванії, а також з нього, по суті, почалася "мода на вампірів".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що люди можуть вибудовувати плани на життя, і просто зникнути в одну прекрасну мить. Що це за містичні обставини і як можна пропасти безслідно? Адже вже ніхто і ніколи не дізнається, що насправді сталося з цими людьми.