Афонські старці пророкували перемогу України у війні з Росією, швидке відродження нашої країни та її процвітання. Раніше вони не раз попереджали про крах свого частого гостя - втікача президента Віктора Януковича. Безліч знаків вказувало на близький напад Росії на Україну. А старці з гори Афон вже давно розповіли, чим вона закінчиться.

Афонські старці

На війну з Росією вказувало безліч знаків. Чого тільки варта історія з білими голубами, яких, після молитви за Україну Папа Римський Франциск випустив зі свого вікна. Птахи, що несуть світ, повинні були вирватися в небо на очах у всього світу. Але замість цього тисячі паломників побачили страшну картину, як на них напали чайка і ворон. Більшість повірила – це знак згори!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Афонські старці

Але афонські старці заявили, що Русь абсолютно точно має шанс на своє відродження після 2021 року з центром у Києві. Стартом буде з'єднання на небі Сатурна і Юпітера в день сонцестояння 21 грудня 2020 року (з точки зору зірок – це грандіозне епохальна подія для всіх нас).

Афонські старці

Афонські старці додали, що погано жити українцям залишилося рівно до 2021. З цього року і по 2033 рік почнеться різке зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни страпиться нове “китайське диво”.

З волі Божої, судилося нам створити могутню державу, як Київська Русь, бо дух святий Русі перебуває у Києві, і його розбудили люди. 22 роки - це був лише летаргічний сон великого народу.

Росія зазнає краху, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією. Її чекає ізоляція і самодержавство. Втім російський імператор протримається на троні лише 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і включатися в державу українську на правах незалежних територій.

На Київський престол зійде князь, у часи якого почнеться відродження України, країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років перебування під владою Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар. Європа розділиться на два табори - Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, про відродження і розпад: Афонські старці розповіли, що чекає на Україну та Росію.

Як повідомляв портал Знай.uа, забуті Богом місця: за стінами келій відбувається таке, що змушує монахів скидати саван і тікати.

Також "Знай.ua" писав, відомий грецький пророк Паїсій Афонський розповів, що чекає на нас у 2019 році.