Дослідникам вдалося знайти корабель з так званого конвою Гітлера. Імовірно, на суднах він перевозив скарби Третього рейху, передає Хвиля.

Вчені вважають, що знахідка може служити доказом того, що в Антарктиді ховаються незліченні багатства. До цього у них не було достовірних доказів цієї теорії.

Третій рейх міг використовувати дане судно для перевезення скарбів і цінних артефактів, вважають вчені.

Деякі вчені з даною гіпотезою і справді згодні. Приміром, колишній співробітник НАСА не виключає, що дійсно є якесь ущільнення на отриманих знімках в районі Південного полюса, яке в свою чергу нагадує кам'яну породу.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше Міжнародна команда дослідників ось вже як три тижні займається підняттям артефактів із затонулого в 1495 році корабля короля Данії Ганса, пише The History Blog.

Зазначимо, що вчені можуть знайти давно втрачені скарби, які залишилися на затонулому кораблі. До того ж, експерти зможуть більше дізнатися про кораблях того часу.

Нагадаємо, в українському монастирі викопали стародавні скарби.

Як повідомляв Знай. ua, вчені виявили потонулий корабель XV століття.

Також Знай. ua писав, що фермер-везунчик викопав на грядці ціле стан, про такий скарб мріють усі.