Стало відомо про те, що інтернет-знахар обдурила мешканку Хмельницької області на 17 з половиною тисяч гривень.

Таким чином, повідомляється, що за фактом шахрайська співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу, і зараз намагаються встановити всі обставини інциденту.

Аферистка обдурила мешканку Хмельницької області на 17 тисяч, фото: скріншот з відео

В секторі комунікації поліції Хмельницької області зазначається про те, що шахрайка додалася до жертви в друзі в одній з соціальними мереж, і почала їй писати.

Повідомлення були стандартні, про те, що на дівчині порча, яку потрібно негайно зняти. І разом з цим, «знахар» опублікувала свій прайс-лист.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мешканка Хмельницької області природно повірила аферистці, і почала перераховувати на її рахунок гроші. Загалом за всі послуги вийшло сімнадцять з половиною тисяч гривень.

Однак, як виявилося, і цих грошей шахрайці було мало, і вона почала вимагати ще. Жертва почала розповідати, що в неї закінчилися всі гроші, і не у кого позичити, на що «знахар» відповіла, що не зняла порчу, і перестала відповідати на повідомлення.

За фактом злочину та вимагання величезної суми грошей, було відкрито кримінальну справу, і зараз співробітники правоохоронних органів намагаються встановити всі обставини інциденту, який стався з довірливою жительці Хмельницька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банду злодійок ромської національності спіймали на гарячому, копи розводять руками - "Не маємо права"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві нахабні злодійки ромської національності поцупили у жінки паспорт: іржуть на камеру

Також «Знай.ua» писав, що Столичні вуличні грабіжники змінили тактику - "Приходять "Рембо" і відбивають своїх"