На Хмельниччині пасічник зайнявся лікуванням за допомогою бджіл. Про це розповіли в виданні ye.ua.

Повідомляється, що в населеному пункті Меджибожі, настоятель Свято-Миколаївської Замкової церкви, пасічник Петро Леськів побудував перший будиночок для лікування за допомогою бджіл - апітерапії.

Читайте Знай в Google News!

У планах чоловіка об'єднати місцевих бджолярів і створити цілий апітерапевтичний комплекс щоб пропонувати туристам, які часто приїжджають в село, продукти бджільництва.

Петро Леськів розповів, що рік тому завів пасіку і вивчив особливості спілкування з бджолами завдяки підказкам місцевих бджолярів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Петро Леськів, кадр з репортажу ye.ua: YouTube

У будиночку, який побудував отець Петро, ​​знаходяться дві лежанки. Під кожною з них встановлено по чотири вулики. Аромат меду з вулика надходить в приміщення через спеціальні отвори, також відчувається і вібрація бджіл.

"Вона відповідає вібрації здорового організму. Тому, відпочиваючи в такому будиночку, тіло людини налаштовується на здорову хвилю. Користуватися будиночком можна з квітня і до вересня, коли бджоли працюють"- прокомментіроапл Петро Леськів.

Також він зізнався, що цілющу силу бджіл вже перевірила вся його сім'я. За словами отця Петра, кілька сеансів годинного сну в будиночку для апітерапії нормалізують тиск, заспокоюють нервову систему, додають бадьорості, енергії і знімають втому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернопільський пасічник поселив бджіл в церкву замість вулика - ікони, хрести, медок

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ляшка у "протикусючей" масці дмухнув на вулик - "Удавило б, скотиняк!"

Також "Знай.ua" писав, що В Дніпрі бджоли-терористи захопили житловий будинок - висять стіною жалами вперед