У мережі розповіли про те, як приготувати млинці на молоці, щоб тісто вийшло тонким. Чи впорається кожен.

Таким чином, повідомляється, що це універсальне страви для сніданку, обіду, а також вечері. Приготувати їх дуже просто.

Виходять вони, тонкими і еластичними. Тому в них просто загортати будь-яку начинку, як солодку, так і солону.

У миску потрібно вибити три курячих яйця, а потім їх збити міксером. Туди потім додаємо сіль і борошно, після чого знову перемішуємо, але вже ложкою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потім трохи молока, і знову перемішуємо. Тісто має бути як рідка сметана, або як жирні вершки. У будь - якому випадку, не повинно бути як вода, і що найголовніше-без грудочок.

Після всього цього, необхідно додати чотири ложки рослинної олії, і знову перемішати.

Обов'язково, необхідно дати тесту настоятися, і через півгодини вже можна приступати до готування.

Перший млинець готуємо на маслі з додаванням рослинної олії, і продовжуємо пекти млинці без додавання чого небудь.

З таким рецептом впорається не тільки дорослий без досвіду, але і дитина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, правильне харчування або хитрощі маркетологів? Доктор розвінчав небезпечні міфи про "корисних" продуктах.

Як повідомляв " Знай.ІА", червоний буряк-панацея від багатьох недуг: чому треба є диво-овоч якомога частіше.

Знай.иа писав, мед і варення від застуди-медики розставили всі крапки над " і" у народному рецепті