Як повідомляє портал Акценти, Володимир Петров– один з найбільш епатажних політичних оглядачів, відомий так само як чорний піарник і медійний кілер. Петров брав участь в президентських виборах 2019, хоча в той момент і знаходився під домашнім арештом через гучний секс-скандал. А тепер блогер створив політичну партію і йде з нею на вибори до Верховної Ради України.

Біографія Володимира Петрова насичена компроматом і різними скандалами. Про найгучніші з них – читайте в нашому матеріалі.

Володимир Петров: скандали і компромат

Живий Журнал Арсенія Яценюка. Хто такий Володимир Петров громадськість дізналася в 2009 році. Тоді він анонімно вів блог lumpen в Живому журналі і одночасно писав для сторінки політика Арсенія Яценюка на тій же платформі.

Але ніхто про це і не дізнався б, якби Петров не забув перелогініться на lumpen і не написав нецензурний коментар на адресу одного з користувачів від імені Яценюка.

«И вообщем подхожу я к твоей маме и сс* ей в рот. заступишься за мамочку или промолчишь ссікл**ое га**о? Думаю, что ті промолчишь, потому что ві пи***ры московские всегда молчите когда вам правду говоришь! Бхагагагагагага!!!!».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скандал з педофілами в Артеку. У 2009 році Петров став учасником скандалу, пов'язаного з педофілією в дитячому таборі Артек. Тоді блогер опублікував лист нардепа Григорія Омельченка до президента Ющенка, який став причиною гучної історії.

Петров

Вся справа в тому, що тоді з'явилася інформація, що кілька народних депутатів причетні до розтління дітей в таборі. Йдеться про нардепів від БЮТу Сергія Терьохіна, Руслана Богдана і Віктора Уколова. У свою чергу політики всі звинувачення заперечували. Але кримінального розслідування уникнути не вдалося. Втім, через кілька років його безрезультатно закрили.

Для деяких скандал не пройшов даремно – репутація була зіпсована, а Уколов і зовсім обіцяв відмовитися від політичної кар'єри і піти в релігію.

Скандал в Одесі. Під час парламентських виборів в одному з округів Одеси розгорілася гонка між двома претендентами – Ігорем Марковим і сином екс-мера Одеси Олексієм Гончаренком.

Не обійшлося і без скандального піарника Петрова. Він відзначився тим, що систематично зривав заходи Гончаренко і тролив його своїми ютуб-роликами. А допомагав йому не менш відомий персонаж українського шоу-бізнесу – телеведучий Олексій Дурнєв.

Петров відзначився не тільки роботою на Маркова. Але і тим, що в своїй декларації про доходи вказав кілька дорогих автомобілів при нульовому заробітку.

Петров відзначився конфліктом і з журналістами. Так, він заявив, що видання «Дзеркало тижня» та «Українська правда» беруть гроші за розміщення замовних матеріалів. Політтехнолог Петров пообіцяв у відповідь створити власне видання – «Неправду». А незабаром на просторах інтернету з'явився сайт «Українська кривда», журналісти підозрювали, що творцем сайту був саме блогер Петров.

Кролик Яценюк. Петров відзначився роботою на Банкову за часів президентства Януковича. Найскандальніша акція відбулася навесні 2013 року під час мітингу проти Віктора Януковича «Вставай, Україно!», організованим опозиційними партіями «Свобода», «Батьківщина» і «УДАР».

Коли колона опозиціонерів підходила до головної площі Києва, перед ними з'явилася розмальована БРДМ, на якій сиділи люди, одягнені в костюми кроликів (мабуть, натяк на прізвисько Арсенія Яценюка).

Владимир Петров

Ще один скандал стався перед мітингом, в Вінниці. До Яценюка, який очолював «Фронт змін», підійшов соратник Петрова Олексій Дурнєв та простягнув велику морквину "як символ президентської влади». Яценюк забрав овоч, нахилився до Дурнєва і сказав: «Дивись, щоб тобі цю моркву в ж * пу не засунули».

Владимир Петров

Пізніше Яценюк заявив, що винуватцем анкціі був глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін. А зараз подейкують, що за провокацією Петрова стояв Андрій Клюєв.

Вибори в 2014. Після Євромайдану президент Порошенко призначив дострокові вибори до Верховної Ради. З цієї нагоди Петров і компанія знову з'явилися в Одесі.

Екс-керівник люмпенів Ігор Макаров на той момент вже переховувався від влади десь в «ДНР», тому підтримував Петров іншого одіозного кандидата – Сергія Ківалова.

І не дарма. Ківалов переміг в своєму окрузі за рахунок двох незаконних тактик – контролю виборчої комісії і підставних конкурентів, що виконували ролі технічних кандидатів. Тоді на 135 окрузі висувалося 40 осіб.

Серед претендентів на депутатський мандат були люмпени Олексій Дурнєв та Олександр Барабошко. Одним з найяскравіших моментів їхньої передвиборної кампанії була прес-конференція, на яку кандидати прийшли в костюмах Супер Маріо і Росомахи.

Владимир Петров

Скандал з домаганнями. Блогери Петров і Олександр Барабошко підозрюються в організації секс-скандалу за участю чоловіка першого заступника голови Державного бюро розслідувань Ольги Варченко Олександра і студентки НТУУ «Київський політехнічний інститут» Наталії Бурейко. У минулому році студентка КПІ Наталія Бурейко на своїй сторінці в Фейсбук звинуватила працівника Національної поліції Олександра Варченко в сексуальних домаганнях.

За словами дівчини, вони познайомилися в Тіндере, листувалися, а після чиновник запропонував організувати інтимну зустріч, але дівчина відмовилася. А після цього нібито Варченко почав погрожувати їй і навіть надіслав курячі лапки для залякування.

Владимир Петров

Чиновник Нацполіціі звернувся до голови НПУ Сергію Князеву, щоб той перевірив звинувачення Бурейко. Дівчина також звернулася в прокуратуру.

Через короткий час Бурейко принесла вибачення чиновнику і видалила всі компрометуючі пости. Але було пізно – за справу взялася СБУ.

На захист чоловіка стала його дружина Ольга Варченко, яка на той момент займала посаду заступника голови Державного бюро розслідувань. Вона заявила, що пост Бурейко – фейк і провокація, а справжньою метою є вона сама.

Вся справа в тому, що напередодні скандалу розгорівся конфлікт навколо призначень в ДБР, на які ніяк не міг зважитися його глава Роман Труба. При призначенні на посаду його називали креатурою секретаря РНБО Олександра Турчинова і нардепа від «Народного фронту» Сергія Пашинського. Але як стверджують журналісти, через деякий час він став «занадто самостійним», а після цього керівника спробували змістити і поставити на його місце Варченко.

За Труба заступилися представники БПП, які хотіли якось дискредитувати заступницю. У підсумку, незабаром з'явилася справа про домагання, а в його організації звинуватили Петрова і Барабошка.

При чому тут Петров? Володимира Петров і Олександра Барабошко назвали організаторами провокації, справу навіть було направлено до суду. У підсумку, Володимиру Петрову висунули звинувачення. Блогера заарештували і посадили під цілодобовий арешт будинку.

Фото

Фото 1 из 4.
Фото 2 из 4.
Фото 3 из 4.
Сергій Носенко
Фото 4 из 4. Сергій Носенко

Відео