У мережі з'явилася інформація про сюжет нової п'єси Ст. Шендеровича про Боширова і Петрова. Продюсерська компанія StageRC анонсувала прем'єру п'єси Віктора Шендеровича "Побачити Солсбері".

Творці фільму відзначили, що глядачеві не варто лякатися імен головних героїв, адже це зовсім не документальна драма, хоча і заснована на реальних подіях.

Сюжет п'єси такий: головні герої — Петров і Боширов — дійсно є геями, які приїхали до Великобританії, щоб потай від сімей побути удвох. Спершу вони навіть не підозрюють, що їх звинуватили у вбивстві, а поява їх фото в ЗМІ шокує героїв.

Чим ближче кінець, тим менше головні герої розуміють, хто вони насправді. Закінчується п'єса на грані апокаліпсису — метафорична країна Деменція Петрівна Безкрайня, яка є батьківщиною героїв, має намір почати ядерну війну. Але Петров і Боширов, дивовижним чином рятують світ від катастрофи.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Зазначимо, що прем'єра запланована на 30 і 31 березня. Відбудеться вона в Лондоні. П'єса буде дана російською та англійською мовами, повідомляється на сайті StageRC.

Нагадаємо, колишній полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, яких отруїли нервово-паралітичною отрутою, залишилися живі завдяки низькій концентрації речовини. Таку заяву зробив фахівець в області хімічної зброї Вил Мирзаянов, якого вважають одним із творців родини отруйних речовин "Новачок".

На своїй сторінці в Facebook хімік розповів: "Хочу остаточно пояснити причину нелетальної концентрації новачка на ручці дверей. Судячи з опублікованої схемою флакончика, який використовували терористи, всередині флакончика нагорі перебував ізольований відсік, де, за словами англійських фахівців, перебував "Новачок".

Як повідомляв раніше Знай.uа, будинок колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля, отруєний токсичною речовиною "Новачок", демонтують з метою знезараження.

Також Знай.uа писав про те, що в Російській Федерації у продажу з'явилася дитяча настільна гра з дуже цікавою назвою "Наші в Солсбері".