У Російській Федерації в продажу з'явилася дитяча настільна гра з дуже цікавою назвою "Наші в Солсбері".

Оголошення про продаж гри опубліковано на сайтах популярних російських інтернет-магазинів.

Завдяки обкладинці гри можна простежити, що маршрут героїв по ігровому полю Європи збігається з реальним пересуваннями співробітників ГРУ, обвинувачених в отруєнні сім'ї Скрипалів.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Варто нагадати, що будинок колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля, який отруєно токсичною речовиною "Новачок", демонтують з метою знезараження. Цю інформацію повідомляє видання The Guardian. Сусідів Сергія Скрипаля та його доньки Юлії сповістили про глибинне очищення та деконструкції будинку. Рада Уїлтшир зазначив, що роботи триватимуть близько чотирьох місяців.

На думку слідчих, Скрипалі спочатку контактували з речовиною, розпорошеною на дверній ручці їх будинку в Солсбері. Як тільки вони були доставлені в госпіталь, почалися очисні роботи. На час Різдвяних свят вони припинилися.

4 січня стало відомо, що будинок замкнуть в щільній оболонці. Після цього військова команда розбере будинок та гараж. Варто зазначити, що при цьому ризики для здоров'я оточуючих залишаються низькими, а постраждалі земельні ділянки буде ретельно очищено і повернуто до нормального використання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська Федерація перейшла у відкриту атаку проти американських громадян. За останніми повідомленнями, в Москві російські силовики ФСБ затримали американця Пола Уїлана, якого звинуватили в шпигунстві на користь Вашингтона. Інформацію підтвердили в Центрі громадських зв'язків ФСБ. Російська спецслужба уточнила, що інцидент стався ще 28 грудня.

Нагадаємо, невідома речовина масово вбиває українців, включаючи дітей, лікарі б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа Великобританія пробачила Росії Скрипалів: у Лаврова зробили убивчу заяву.

Знай.uа писав, Трамп відправив до Мишкіна і Чепіги ще 18 шпигунів Путіна.