Центральна виборча зареєструвала політтехнолога і телеведучого Володимира Петрова кандидатом в Президенти на вибори 31 березня. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні ЦВК.

Петров є продюсером "Люмпен продакшн", самовисуванець. Про це повідомило видання "Лівий Берег"

У листопаді 2018 Володимир Петров був затриманий за підозрою в порушенні недоторканності приватного життя заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко, чиє ім'я фігурувало в секс-скандалі про домагання до студентки.

Однак, суд відмовився заарештувати Петрова і відпустив його під цілодобовий домашній арешт. Ще один затриманий у цій справі - блогер Олександр Барабошко - був заарештований на два місяці з запорукою в 3 млн гривень і незабаром вийшов на свободу.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Всього станом на четвер ЦВК-му зареєстровано 42 кандидата в Президенти.

На розгляді комісії залишилися документи від кількох осіб, серед яких журналіст Дмитро Гнап, який очолював проект розслідувань "Слідство.інфо", і лідер партії "Розумна сила" Олександр Соловйов, повторно подав документи після відмови в реєстрації через наявність в передвиборчій програмі положень, спрямованих на порушення суверенітету і територіальної цілісності України.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що останнім часом в українському інформаційному просторі значно активізувалася тема підкупу виборців. Однак з цим питанням насправді все не так однозначно, так як така практика є традиційною для України, йдеться в матеріалі «Скандали з" підкупом виборців ": історія і сучасність» сайту «КП в Україні».

Також "Знай.ua" повідомляв, що Віктор Медведчук, голова Політради партії «Опозиційна платформа - За життя», в ефірі програми «Велика гра» на «Первом канале» розкрив подробиці, коли може відбутися наступний обмін полоненими.

Як повідомляв портал "Знай.ua", якщо президентом стане політик Роман Безсмертний, варто очікувати, що в Україні легалізують марихуану, насвай, спайс, солі, галюциногени і інше. Саме те, переконаний політик, що в Україні всі ці речовини заборонені, це і створює умови для процвітання корупції.