Колишній депутат Івано-Франківської обласної ради, підприємець Роман Мулик потрапив у список партії Володимира Зеленського «Слуга народу», пише портал "Акценты"

Про це пише місцеве видання Курс. Сьогодні на з’їзді партії «Слуга народу» представили першу сотню виборчого списку на позачергові вибори до Верховної Ради. 75-те місце у виборчому списку займає франківський підприємець Мулик Роман Миронович.

Роман Мулик – депутат Івано-Франківської обласної ради 6-го демократичного скликання. Обирався від «Партії регіонів», був членом партії. У лютому 2014 року вийшов з фракції «Партії регіонів». Кілька днів перед цим активісти ходили з пікетом до ресторану Романа Мулика «Вальяж» на франківській Стометрівці.

Вони вимагали, щоб Мулик покинув «Партію регіонів». Зараз Роман Мулик приватний підприємець.

Займається наданням в оренду й експлуатацію нерухомого майна. Також співзасновник ТОВ «Житло-експлуатаційна дільниця – громадський центр», яке займається управління нерухомим майном та обслуговуючого кооперативу “Новгородська ,15 Б” – займається комплексним обслуговування об’єктів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще