Телеграм-канал «Золоті ворота» привідкрив завісу над молодим, але вже досить одіозним політиком Віталієм Нестором, пише Политрада.

«Ви всі вже помітили, що у Юлії Тимошенко новий фаворит? Віталій Нестор. І цей Віталій теж буде брати участь у виборах мера столиці. І тут потрібно розуміти, що це кандидат не стільки від «Батьківщини», скільки від Влади Молчанової - забудовниці і бізнесвумен. Нестор - родич Молчанової і повністю від неї залежить. Крім Нестора Влада володіє компанією «Stolitsa Group» - це один із самих хижих і нахабних забудовників в Києві. А ще Влада живе з Сергієм Коровченко. Коровченко близький друг і бізнес-партнер сина екс-Генпрокурора Януковича Артема Пшонки і Юри Єнакіївського. У Коровченко бізнес в окупованому Криму і там же він мало не став міністром юстиції, в останній момент його кинув Затулін. А ще Коровченко був юристом і помічником Портнова і досі є його найближчим другом і соратником. І ось вся ця компанія вирішила зробити ставку на Тимошенко і провести свого мера. Що ж, буде цікаво», - пишуть у телеграм-каналі «Золоті Ворота».

Раніше головою благодійного фонду Коровченко був Віталій Нестор, але влітку ц. р. він склав з себе ці повноваження. При цьому Віталій Нестор донині є уповноваженою особою ТОВ “Голден Аве”, що належить Сергію Коровченко - повідомляла Киеввласть.

Крім того, є пояснення зв'язку Віталія Нестора та Алли Шлапак. Джерело в “Батьківщини” нагадало, що в 2006 році Нестор пройшов у Солом'янську райраду за списком “Батьківщини”, в 2008 році вступив в партію, але після перемоги Віктора Януковича на виборах президента переметнувся у фракцію опонентів. Нагадаємо, тоді ж до Януковича перейшов патрон родича Сергія Коровченко – Андрій Портнов.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Журналісти відправили запит в "Батьківщину" про стосунки Владислави Молчанової та Сергія Коровченко і попросили прокоментувати той факт, що головою КМО "Батьківщини" обрано Віталія Нестора, який, за наявними даними, одружений на сестрі Сергія Коровченко.

"На сьогодні Владислава Молчанова не займає ніякої керівної посади в столичній "Батьківщині". Головою Київської міської організації політичної партії ВО “Батьківщина” є Віталій Нестор, якого 19 липня 2019 було призначено виконуючим обов'язки голови Київської міської організації політичної партії ВО "Батьківщина", а 2 грудня головою на конференції Київської міської організації політичної партії ВО “Батьківщина”, – відповіли KV в прес-службі "Батьківщини".