Журналістка, ексголовред журналу Travel Professional Magazine Міра Агні в програмі «Романенко бесіди» на Youtube розповіла про туристичний бізнес родини глави парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

Як відомо, раніше Міра Агні опублікувала на своїй сторінці у Facebook розслідування про сімейний бізнес родини Данила Гетманцева. У своєму розслідуванні вона розповіла, що засновником бізнесу є юрфірма «Юрімекс», яку до депутатства очолював Данило Гетманцев, а його мати Олена Гетманцева управляє туроператором Travel Professional Group (TPG) і «дочірнім» журналом Travel Professional Magazine.

«Я працювала в компанії «TPG» - це величезний туристичний оператор, у якого купують путівки маленькі турфірми. Цей оператор видає журнал, що вже є юридичним порушенням, так як у оператора немає такого виду діяльності. Цей бізнес належить родині Гетманцева, куди мене і запросили на роботу, щоб просувати видання журналу», - повідомила вона.

Агні розповіла, що пропрацювала в цьому виданні два роки, роблячи хороші випуски журналу.

«В один момент після початку карантину в березні 2020 року все змінилося. Величезна компанія, де працювало понад 350 осіб, відправила у відпустку за свій рахунок практично всіх співробітників, окрім керівного персоналу», - продовжила Агні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За її словами, вони як раз закінчили робити випуск нового журналу.

«Ми зробили в цей період новий випуск журналу, над яким працювали близько двох місяців, а керівник Олена Дмитрівна (мати Данила Гетманцева, - ред.) відмовилася платити за виконану нами роботу, пояснюючи це тим, що в компанії все дуже погано, грошей немає, ви почекайте. Майже чотири місяці ми чекали, при цьому в компанії планували розвивати український туризм і діяльність фірми велася», - підкреслила вона.

Журналістка також розповіла про подальший розвиток подій.

«Всі бронювання путівок і гроші компанії були заморожені, тобто вони залишилися на рахунках і компанія не була у величезних збитках, як це озвучувалося. Усередині компанії була інформація, що просто все заморожено до кращих часів», - заявила вона.

Агні додала, що ситуація стала виглядати дивно, коли вирішили звільнитися комерційний директор і керівник служби безпеки.

«Компанія «TPG», прикриваючись ситуацією з карантином, не повертала назад туристам гроші, придумуючи їм стовідсоткові штрафи, яких по факту не було. Я вирішила в цьому розібратися, чому так відбувається і чому співробітникам платять 25% зарплати і не підтримують комунікацію. Я з'ясувала, що компанія розробила схему говорити туристам, що їх оштрафували і під цим вигаданим приводом не повертали їм гроші за оплачені тури», - резюмувала вона.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що Данила Гетманцева запідозрили в лобізмі інтересів "скрутчиків" ПДВ - ЗМІ.

Також раніше Куса розповідав, що визнання Байденом геноциду вірмен це політична заява.