Антикорупційна рада Міністерства оборони схвалила перемогу у конкурсі на забезпечення армії продовольством фірми «АТОМСЕРВІС», яка має проблеми із законом. Telegram-канал «Инсайдер UA» опублікував фото документів про підсумки торгів, написавши, що рішення про переможця конкурсу було пролобійоване членом Антикорради, волонтеркою та засновницею фонду «Мрія» Даною Яровою.

«АТОМСЕРВІС» отримала контрактів на суму понад 7 млрд грн. Про це пише «kp.ua».

«Перемогла компанія, про яку в Антикорраді МО знали, що вона, схоже, є шахрайською», - йдеться у повідомленні.

Так, за даними Прозорро, ТОВ «АТОМСЕРВІС» має «ознаки ризикованості». Такого висновку, зокрема, дійшли на засіданні комісії МО з питань оборонних закупівель.

Прозорро, скриншот
Прозорро, скриншот

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Прозорро, скриншот
Прозорро, скриншот

«Антикорраді було відомо, що проти «АТОМСЕРВІС» ведеться кримінальне провадження за присвоєння грошей соціальної програми для харчування дітей», - йдеться у повідомленні.

За даними каналу, контролює компанію-переможця конкурсу колишній народний депутат та голова Комітету Ради з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський.

«Незважаючи на те, що за фірмою стоїть колишній депутат Сергій Пашинський, Антикоррада схвалила підписання контрактів із нею, а Ярова публічно заявила, що в іншому випадку Збройні сили залишаться без їжі», - також зазначається у повідомленні.