ЗМІ знову звертають увагу на не дуже доброчесних чиновників, які під час війни продовжують провертати свої нечисті схеми. Цього разу портал Акценти повідомляє про яскраву особистість, яка цілком може бути причетна до мутних схем.

Мова йде про Артема Чехлова, директора департаменту запобігання фінансовим операціям ДПС України.

Він, згідно сайту НАЗК (єдиного державного реєстру осіб, що вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення), являється корупціонером податкової служби.

"Як таке можливо? НАЗК взагалі існує в Україні? НАЗК зі своїми списками є фікцією, а конституційний принцип про рівність перед законом усіх і справедливість є папірцем. В якій демократичній державі особа, що офіційно визнана корупціонером може бути на державній службі. Біда. І не справа в тому, що іноземні партнери це бачать. А справа в неповазі до себе та власних законів. А так хто буде потім поважати нас. Датій звільнили тільки за записочки, а Чехлова звільнять за корупційне правопорушення. Датій, Чехлов, члени родини – родина корупціонерів. Як кажуть - «Козаностра – інтереси тільки сім’ї», держава почекає", – йдеться публікації порталу Акценти.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Судячи з усього, не на всіх корупціонерів в Україні чекає справедливе покарання. З деякими поводяться, як фотографи каналу National Geography: зловили корупціонера, зважили, поцьомкали та відпустили.