Чернігівський підприємець, власник групи компаній "МАГР" Сергій Масленников, вкотре відзначився дорогим придбанням. На цей раз він купив Aston Martin DBX, ціна якого в Україні починається майже від 10 мільйонів гривень. Згідно з реєстром авто придбано на початку серпня 2023 року.

Про це у соціальній мережі Facebook написав український юрист та адвокат Петро Гайовий.

Публікація Петра Гайового, скріншот: Facebook
Публікація Петра Гайового, скріншот: Facebook

"Нагадаємо всім, що широкому загалу Сергій Масленников став відомий завдяки скляним зупинкам, які продавав Чернігову за ціною квартир. А ще САП та НАБУ підозрюють Масленнікова у розтраті державного майна.

Слідство доводить, що колишній депутат Чернігівської міської ради та засновник "Групи компаній "Магр" Сергій Масленников, діючи у змові з колишнім заступником міністра оборони, завдав збитків державі на 32 млн грн.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Публікація Петра Гайового, скріншот: Facebook
Публікація Петра Гайового, скріншот: Facebook

Як бачимо, гучні справи не заважають Масленникову жити на широку ногу та купувати найдорожчі авто під час війни. Напевно, таким чином він передає привіт #САП #НАБУ та #СБУ, які роками не можуть довести справу Масленникова до логічного завершення", - повідомив Петро Гайовий.

Aston Martin DBX, скріншот: YouTube
Aston Martin DBX, скріншот: YouTube

Нагадаємо, саджанці замість дронів: в Україні хочуть витратити рекордну суму на зелені насадження.

Раніше повідомлялося, поліція шукає прокурора Ільницького, який відіграв шикарне весілля у розпал війни: підозрюють, що наречений втік за кордон.

Також, Злочевському допомагає отримати спецдозвіл на відібране родовище "Укрнафтобуріння" голова фракції ВР.