Спецслужби країни-агресорки росії вже пропонують американським республіканцям із крила Трампа співпрацювати з підозрюваним у держзраді колишнім нардепом, та "потімним агентом КДБ" Андрієм Деркачем. Так звана "ФСБ" пропонує взяти в обіг Андрія Деркача для президентської кампанії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Андрій Деркач, фото: соцмережі
Андрій Деркач, фото: соцмережі

"ФСБ Росії пропонує республіканцям трампістського штибу взяти в обіг для президентської кампанії спадкового агента КДБ та колишнього народного депутата України, який має підозру в держзраді Андрія Деркача.

Агент продовжує тягнути історію про недоведену корупцію родини Джо Байдена у зв'язку з українською компанією Burisma Миколи Злочевського, яка вже кілька разів не вигоріла.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Підставкою під мікрофон перед Деркач працює якась Симона Манджанте. Зйомка велася у Мінську. Публікацію "інтерв'ю" запланували на 10 січня за американським календарем, - повідомляють автори публікації.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Варто розповісти, що ще у листопаді справу проти колишнього народного депутата Андрія Деркача, якого підозрюють у державній зраді та незаконному збагаченні, направили до суду.

Нагадаємо, російський олігарх Михайло Фрідман терміново позбавляється українського бізнесу: як це зачепило Lifecell.

Раніше повідомлялося,глава "ОККО Group" Василь Даниляк скаржиться, що не може побудувати новий "Буковель": питання на 15$ млн.

Також, Кличко показово звільнив голову "Київміськбуду" Ігоря Кушніра: призначили його давнього друга.