Для всіх наших шанованих читачів, які стежать за актуальними новинами в українській столиці, є дуже цікава історія. Як уже всі могли побачити, у Києві урочисто було представлено новий пішохідний міст. Тепер міст під назвою "Хвиля" прикрашатиме Оболонську набережну.

Проте є думка, що міський голова Віталій Кличко відкрив міст із парку в нікуди.

На цю новину з такими словами вже відреагував український військовий та волонтер Олег Симороз на своїй сторінці у мережі X.

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Популярні новини зараз
Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс
Показати ще

"Рівно за 10 років одноосібної виконавчої влади ця корупційна сволота не відкрила жодної станції метро, ​​довів місто до транспортного колапсу із закриттям станцій метро, ​​які, як і мости через Дніпро знаходяться в аварійному стані, про інклюзивність я навіть писати не буду, бо там нема про що", - пише Олег.

Проте військовий вирішив вказати на те, куди саме веде цей міст із мікрорайону Оболонь.

"Але він пропонує киянам радіти пішохідному містку на острівець біля Оболонської набережної, щоб це все навколо ще раз відремонтувати за бюджетні кошти та забудувати генделями та висотками його бізнес-партнерів. І так, таку радість як острівець, плиточка, реконструкція парку, це все Кличко буде робити за наші кошти. Під час війни будувати парки замість укриттів, допомоги міським бригадам ЗСУ, які зараз на фронті та підтримці ветеранів – це може робити лише ворог!”, - пише Олег.

Нагадаємо, ТЦК надсилають повістки повторно - навіть воїнам ЗСУ з інвалідністю.

Раніше повідомлялося, ТЦК надіслали повістку ветерану, який втратив обидві ноги на фронті: "Звичайно ж прийду в гості".

Також, суддя з російським громадянством повертається до роботи: паспорт країни-агресорки, що діє, не перешкода.