Цього разу настав час поговорити про фортифікаційні споруди на Одещині. За інформацією від місцевих блогерів, які перебувають "у темі" матеріалу, дані споруди за 3 млрд грн досі так і не зведені.

Нещодавно вкотре продовжили договори з підрядниками, а також їх термін здачі в експлуатацію.

Про це пише український блогер із Одеси у своєму Telegram-каналі "Ірочка розповість...".

Фортифікації, фото: Facebook
Фортифікації, фото: Facebook

Ось, що розповів блогер з цього питання:

Популярні новини зараз
Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів
Показати ще

Фактичний обсяг виконаних робіт на тих об'єктах, де ці роботи ведуться приблизно 60%, а є об'єкти, які навіть не починалися. У той же час в ОП звітують, що готовність 90%, так що у команди Кіпера як би все гаразд. Інакше як повний провал з будівництва фортифікаційних споруд в Одеській області це не назвеш.

Заступник Кіпера, який відповідає за фортифікації - Фігель, показав себе повним профаном, а разом з ним так звана Івано-Франківська команда, на чолі радника Кіпера та куратора УКБ - Яцишина, а також в.о. директора УКБ - Чикшеєва. Вони показали всім свою некомпетентність, і що зовсім не знаються на будівництві, і не знають, як взагалі працює УКБ. А натомість бідолахи переживають, як заробити і не втратити свою частку у відкатах від підрядників, яким не особливо світить щось хороше у фінансовому плані, а вже й усі служби чекають.

Тому, через такі моменти, між нарадами та планерками Фігель (який також із колишніх прокурорських) погрожує, що всіх звільнить і відправить на фронт, то всіх посадить, то ліцензії позабирає і взагалі мокрого місця не залишиться.

Запитання ось до Фігеля, звідки стільки впевненості? А нічого не тріснуть?

Люди, які волею випадку опинилися на посаді в іншій чужій для нього області, починає лякати звільненнями, посадками і відправленням на фронт. За всієї поваги не хочу бути нічиїм адвокатом, але фортифікації у нас будує Князь Хачтарян. Це той колишній ОПЗЖ і який принципово тримає Шкаровського на посаді заступника голови Одеської облради.

Так що при всій повазі, якщо хочете поговорити про фортифікацію - зверніть погляд на ОВА. Чи на Кіпера наїхати страшнувато?

Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram
Публікація "Ирочка расскажет", скріншот: Telegram

Нагадаємо, військові просять виключити нардепів Порошенка з комісії з фортифікацій: "Ви ще за попередні не відсиділи".

Раніше повідомлялося, що у Верховній Раді назвали ціну бронювання чоловіків.

Також, від 12 до 243 тисяч гривень: скільки можна заробити за бої та знищену техніку.