Мер Дніпра Борис Філатов, відомий своїми емоційними та іноді суперечливими висловлюваннями, знову опинився в центрі скандалу. Цього разу поштовхом до резонансу стала його різка відповідь на коментар одного з підписників у соціальній мережі.

Відповідний допис Борис Філатов розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Я дуже коротко. На продовження свого ранкового поста, що бачу людей наскрізь. Із розчуленням спостерігаю, як десятки тисяч співвітчизників із поросячим вереском радіють рекорду Ярослави Магучіх. Серед них, як мінімум, половина тих, хто ще три роки тому жорстко хейтив Магучіх за фотографію з російською спортсменкою Марією Лацискене. Тоді, напевно, я був єдиний, хто публічно підтримав "дівчинку нашу"...У відповідь "дівчинка наша" буквально через пару років зраджувала, брехала і відверто маніпулювала в інтерв'ю...Радійте. Але не забувайте, що якщо ти високо стрибаєш — це не ще означає, що ти — пристойна людина, а не антилопа. Доведено Сергієм Бубкою", - написав у своєму дописі Борис Філатов.

Цей допис був доповнення іншого допису, який мер Дніпра розмістив до цього. Суть поста полягала в тому, що Борис Філатов дуже добре розбирається в людях, та ще у 2014 році знав, що Олексій Арестович дуже слизька та погана людина, яку потрібно гнати, куди подалі.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

"Спогади показують, що ще 10 років тому, я, як завжди, був правий і не помилявся ані в людях, ані в прогнозах. Шкірою чую мерзотників.…На відміну від можновладців та охлосу”, - написав Філатов.

Люди по різному сприйняли таку інформацію та залишали коментарі під постом мера. Один з користувачів Facebook залишив ось такий коментар:

"Замінивши Філатова різниці не побачимо, а Магучих замінити ніким у всьому світі. Досить заздрити, ви і на табуретку не застрибнете", - написав Іван Нерв.

Мер Дніпра не зміг залишити цей коментар без своєї уваги та “емоційно” відповів на нього.

"Безумовно, Ви маєте рацію. На табуретку стрибати треба тобі, а не мені, а ще якби я не був мером, то міг би пере*бати тебе так, що ти б сц*кав у праву штанину. Але "noblesse oblige". На жаль" - відповів Борис Філатов.

"Напиши телефон, щоб я тебе не шукав довго", - додав мер Дніпра.

Відповіль Бориса Філатова на коментар. Фото: facebook
Відповіль Бориса Філатова на коментар. Фото: facebook

Для довідки, "noblesse oblige" - це французький фразеологізм, який означає “благородне (дворянське) походження зобов'язує”.

Нагадаємо, що Борис Філатов публічно облаяв протестувальників проти розкрадання бюджету.

Як повідомляли раніше, мер Дніпра "збирає" своє військо для контрнаступу.

Як писав "Знай" раніше, Борис Філатов кинув виклик Данілову.