Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України оголосив про покупку нового автомобіля. 7 серпня у системі "Прозорро" з'явилося замовлення на чорний Hyundai Staria за 2,67 мільйона гривень. Замовником виступило ТОВ "Едем-Авто", і доставка має бути до жовтня.

Новий Hyundai Staria буде у найкрутішій комплектації Top і отримає всі можливі опції для комфортного та безпечного водіння.

Тендер на покупку Hyundai Staria Top Bronze / фото: скриншот Prozorro
Тендер на покупку Hyundai Staria Top Bronze / фото: скриншот Prozorro

Це включає активну безпеку, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду, парктроніки, систему кругового огляду і безліч інших функцій.

Додатково авто буде оснащено шкіряними сидіннями, захистом двигуна та радіатора, тонуванням, зимовою гумою та навіть набором автомобіліста.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Hyundai Staria / фото: RIA.com
Hyundai Staria / фото: RIA.com

Цікаво, що у автосалонах цей мікроавтобус у такій комплектації коштує 2,55 мільйона гривень, а з додатковим пакетом опцій Bronze – 2,58 мільйона. Фірма "Едем-Авто" виграла тендер без конкуренції, оскільки інші компанії не з'явилися на торги.

Варто зазначити, що цього року МОЗ вже закупило кілька автомобілів на загальну суму 13,4 мільйона гривень, включаючи два такі ж Hyundai Staria. Серед них є Toyota Camry, і шість Skoda Octavia.

Нагадаємо, Оксана Колтик пиляє бюджет на відновлення війною зруйнованих будинків: гроші течуть до "потрібних" людей

Раніше ми писали, оформив на свою фірму: нардеп "Київради" під час війни отримав Range Rover за 10 млн

Крім того, Знай.ua повідомляв, найкращий час для таких "подарунків"? У Нацполіції з'явився електрокар