Керівник районного ТЦК Василь Зубатов знову опинився в центрі уваги після шалених розваг у місцевому нічному клубі. Зубатов розважався по-повній: напідпитку, він кидався доларами, демонструючи своє "багатство". Українські ЗМІ поцікавились його біографією і виявили російське походження та родичів, які активно підтримують режим Путіна. Про це написав один з українських телеграм-каналів.

Поки більшість українців стикаються з труднощами через війну, економічні негаразди та постійний стрес, є такі, як Василь Зубатов, для яких ні війна, ні відповідальність перед країною не є перешкодою для "веселого" життя. На записі з камери спостереження одного з розважальних закладів чітко видно, як керівник ТЦК з друзями розважається у нічному клубі: п’є алкоголь, грає в боулінг, танцює та кидає гроші, зокрема долари.

Як виявилось, Василь Зубатов має не лише цікаві «захоплення», але й цікаву біографію та родинні зв’язки.

Він народився у Новочеркаську, Ростовської області. Його родина також має тісні зв'язки з росією. Його дружина, Лілія Зубатова (дівоче прізвище — Бєлова), є рідною сестрою Дениса Бєлова, який проживає в Росії зі своєю дружиною Веронікою Степаненко Бєловою — явною прихильницею політики Путіна.

Родичі Василя Зубатова. Фото: Telegram
Родичі Василя Зубатова. Фото: Telegram
Російські родичі Василя Зубатова. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Якщо хочете жити – відмовтеся: три категорії продуктів, що підвищують ризик онкології "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вероніка регулярно відвідує окупований Крим, що однозначно свідчить про підтримку російської агресії проти України.

Нагадаємо, брали хабарі та відмазували від мобілізації: у Хусті СБУ прийшло у ТЦК та ВЛК

Раніше ми розповідали, що хустський військком Василь Зубатов п'яним розкидав долари: звинувачення в корупції не заважають смітити грошима

Також, комунальна квартира, розкішний маєток та BMW X5: прокурор Артем Петренко живе на "широку ногу"