В інтернеті випливли документи, які можуть стати приводом для серйозного скандалу. Народний депутат Мар'яна Безугла опублікувала у Facebook копії нібито російського паспорта, виданого у 2014 році на ім'я Олени Гладкої – дружини начальника штабу Сил безпілотних систем ЗСУ Романа Гладкого.

Ці документи, за словами Безуглої у Facebook, було знайдено у базі даних російського паспорта.

Згідно з випискою, паспорт було видано 24 жовтня 2014 року в Севастополі, вже після анексії Криму росією. Термін дії цього документа минув 4 грудня 2022 року, але Безугла сказала, що факт прострочення ніяк не скасовує російського громадянства Олени Гладкої.

Документи Олени Гладкої / фото: Facebook
Документи Олени Гладкої / фото: Facebook

Документи Олени Гладкої / фото: Facebook
Документи Олени Гладкої / фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Документи Олени Гладкої / фото: Facebook
Документи Олени Гладкої / фото: Facebook

Це викликає питання про те, як такі обставини можуть вплинути на діяльність її чоловіка у ЗСУ.

Депутат закликала Службу безпеки України (СБУ) провести ретельну перевірку цих даних та врахувати їх за подальших дій. На момент публікації цієї інформації командування Сил безпілотних систем ЗСУ не надало офіційних коментарів щодо ситуації, і поки що не зрозуміло, як ця інформація буде використовуватися далі.

Можливі наслідки такого викриття можуть бути серйозними, особливо в контексті поточної ситуації в Україні.

Нагадаємо, Курська операція призведе до серйозних проблем для РФ: "Ми можемо далі просуватися"

Раніше ми писали про те, щоб брали хабарі і відмазували від мобілізації: у Хусті СБУ прийшло до ТЦК і ВЛК

Крім того, Знай.ua повідомляв, що одеський депутат, маючи 4 млн готівкою, орендує квартиру і отримує від держави 1,6 млн на рік