Колишній голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко, який у нетверезому стані скоїв смертельно небезпечну ДТП, вийшов на свободу під особисте зобов’язання.

Остаточне рішення суду шокувало українців, оскільки дії колишнього чиновника спричинили тяжкі наслідки для чотирьох осіб, серед яких троє дорослих і дитина, що опинилися в лікарні.

Як відомо, 26 квітня поточного року п’яний вщент Майбоженко, перебуваючи за кермом легкового автомобіля, не зупинився на червоний сигнал світлофора, виїхав на узбіччя і збив пішоходів. Постраждалі були госпіталізовані з тяжкими тілесними ушкодженнями. Двоє чоловіків опинились у реанімації, а ще двоє постраждалих, серед них дитина, отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Майбоженко проходить алкотест. Фото: скрін youtube
Майбоженко проходить алкотест. Фото: скрін youtube

Поліція, яка прибула на місце трагедії, підтвердила, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Прилад "Драгер" показав наявність алкоголю в його крові, що стало головним доказом для правоохоронців. Прокуратура клопотала про тримання під вартою без права внесення застави, оскільки важкі наслідки ДТП мали загрозливі наслідки для життя постраждалих.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Проте після кількамісячного тримання під вартою Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення випустити Майбоженка під особисте зобов’язання. Вкотре в історії незважаючи на серйозність ситуації, яка могла забрати життя чотирьох невинних людей, чиновник фактично уникнув відповідальності.

Нагадаємо, ухвала суду: Піскун випустив з-під варти Коломойського, підозрюваного у вбивстві, а потім купив віллу у Франції

Раніше ми розповідали, що Безугла показала російський паспорт дружини начальника штабу Сил безпілотних систем ЗСУ Гладкого

Також, екснардепа Березу звинувачують у брехні: він виїхав і не може підтвердити свою присутність в Україні – ЗМІ