Суддя Михайло Романюк опинився у центрі скандалу, пов'язаного із розкішною нерухомістю у Львові. Його родина нібито володіє віллою Мюллера, але формально її записано на 83-річного батька-пенсіонера. Сам батько, за словами сусідів, живе у доволі скромних умовах, тоді як на віллі киплять ремонтні роботи.

Інтерес до цього будинку невипадковий – лише за кілька метрів живе тесть Михайла, Сергій Лісовий, який раніше був головою Сихівського районного суду Львова.

Місцеві жителі стверджують, що саме Лісовий може бути неофіційним власником цієї нерухомості, розповідає сюжет СтопКору.

Михайло Романюк / фото: Антикор
Михайло Романюк / фото: Антикор

Лісовий вже давно привернув увагу громадськості. У 2013 році він купив новий Mercedes ML-350 вартістю майже мільйон гривень, незважаючи на те, що його задекларовані доходи становили лише 240 тисяч. Дружина Лісового при цьому не вказала жодних доходів, що викликало підозри у корупції.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

2015 року Михайло Романюк, будучи суддею Апеляційного суду Львівської області, розглядав справу, пов'язану з тестем, хоча мав відмовитися від ведення цієї справи через конфлікт інтересів. Однак він цього не зробив.

Батько Михайла Романюка, Феодосій Романюк, має ще один будинок у передмісті Львова. Журналісти зафіксували, що там активно ведуться будівельні роботи, а у дворі стоїть дороге авто – Audi 2015 року. За будівництвом спостерігає рідний брат Михайла Віктор Романюк, який, як виявилося, теж працює суддею у Львові. Проте жодних коментарів щодо майна він давати не став.

Вілла Михайла Романюка / фото: скриншот Youtube
Вілла Михайла Романюка / фото: скриншот Youtube

Крім того, сім'я купила ще одну земельну ділянку, яка поки залишається порожньою. Доступ до ділянки вже організований, що натякає на плани із забудови.

Незважаючи на численні спроби журналістів отримати коментарі від Михайла Романюка та його дружини, пара проігнорувала запити, можливо, займаючись підготовкою до новосілля.

Також варто зазначити, що у відновлення та реставрацію вілли вже вкладено сотні тисяч доларів. Незалежні оцінювачі оцінили віллу площею майже 500 квадратних метрів у 54 мільйони гривень. Однак якщо враховувати середні ціни на нерухомість у Львові та престиж району, реальна ціна будинку може бути ще вищою.

Нагадаємо, суддя Тандир, який збив нацгвардійця, за час перебування в СІЗО "заробив" понад 1 млн грн

Раніше ми писали про те, що українці зможуть за законом відбирати землю: все заради розвитку

Крім того, Знай.ua повідомляв, жінка підпалювала поля, щоб фліртувати з пожежниками: 51 річний чоловік теж "попався"