Василина Софранюк, яка працює у Львівській облраді і колись опинилася у центрі скандалу через перепустку для проїзду на пішохідну площу Ринок, знову дала привід для розмов. Цього разу вона похвалилася новим авто – розкішним Porsche Cayenne 2014 року випуску вартістю близько 24 тисяч доларів.

І все б нічого, але річний заробіток Василини у 2023 році становив лише 128 тисяч гривень, що виглядає трохи дивно, враховуючи ціну авто.

23 серпня Василина вже пересіла за кермо свого Porsche. Автомобіль пригнали з-за кордону та зареєстрували в Україні лише у липні. За документами машина записана на 62-річного батька Василиси, Івана Федюка, який мешкає в Жовкві і, як виявилося, не веде жодного бізнесу.

Porsche Cayenne
Porsche Cayenne

Журналісти стверджують, що реальним власником машини є сама Василиса, адже вона регулярно приїжджає на ній на роботу та паркує її біля облради.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Софранюк не стала приховувати факт володіння машиною, але заявила, що поки не задекларувала її, оскільки минуло лише кілька тижнів. Обіцяла, що все покаже вчасно.

Але Porsche Cayenne - не єдине авто Василини за останні роки. У липні 2022-го вона вже купила Mercedes-Benz CLA 250 за 584 тисячі гривень. Причому середня ринкова ціна на таке авто була вищою – близько 20 тисяч доларів. І тут постає питання: як на зарплату 270 тисяч гривень за весь 2022 рік можна дозволити собі такі покупки?

Крім того, Василина зберегла дзеркальні номери зі старого авто, і тепер вони красуються на її новому Porsche.

Василина Софранюк / фото: Lviv Media
Василина Софранюк / фото: Lviv Media

Варто згадати, що раніше Василина прославилася після того, як похвалилася перепусткою на площу Ринок, подарованою їй колишнім начальником патрульної поліції Львівщини Романом Пилипенком. Скандал тоді призвів до того, що Пилипенко втратив свою посаду та був переведений до Івано-Франківської області.

Нагадаємо, одеський депутат, маючи 4 млн готівкою, орендує квартиру і отримує від держави 1,6 млн на рік

Раніше ми писали про те, що депутат -фермер Роман Микитюк із боргами та мільйонними доходами отримує солідну зарплату від ТЦК: 933,4 тис грн

Крім того, Знай.ua повідомляв, український прокурор носить костюми "Янукович-стайл", але платить за все мама: модник чи все-таки корупціонер