Звільнений через корупційний скандал екс-глава поліції Миколаївської області Віталій Гончаров отримав посаду на Донеччині.

Тепер він працює начальником управління превентивної діяльності ГУ НП в Донецькій області, повідомили у прес-службі поліції.

Гончарова представив особовому складу 15 квітня начальний обласної поліції, генерал В'ячеслав Аброськін.

Перед Гончаровим поставили завдання виявити проблемні питання у сфері та усунути їх.

Нагадаємо, влітку 2016 року глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе звільнила Гончарова, після того як першого заступника губернатора Миколаївщини Миколу Романчука разом із його спільниками спіймали на величезному хабарі ($90 тисяч). Під будинком Романчука знайшли мережу тунелів зі скарбами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Місцеві ЗМІ повідомляли, що у 2014 році Гончаров пішов добровольцем в батальйон міліції "Миколаїв" та очолив його. Батальйон виконував бойові завдання під Луганськом.

Как сообщал информационный портал "Знай.ua" ранее, голова Фонду державного майна Ігор Білоус подав у відставку.