Напередодні 9 травня та анонсованої в цей день акції "безсмертний полк", що вже стала предметом суперечок у мережі, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков через свою сторінку в Facebook попередив: антиукраїнська символіка на демонстраціях не припустима.

За словами очільника МВС, йому відомо про плани провокацій, які готують різні проросійські політичні сили у столиці та ряді міст південного сходу України. Їх мета – розпалити внутрішні конфлікти всередині українського суспільства.

"Не справа МВС і його поліцейських і гвардійських підрозділів давати оцінку і тим більш регулювати політичну діяльність, АЛЕ .. на всіх демонстраціях і маршах, запланованих в цей день - підрозділи Національної поліції і Нацгвардії не потерплять ні антиукраїнську символіку, ні антиукраїнські заяви! Всі відповідні спроби з боку, охочих до провокацій сил - будуть припинені. Поліцейські по всій країні отримали дуже чіткі інструкції", – підкреслив Аваков.

Він заявив, що журитися, нести квіти до пам’ятників і віддавати шану загиблим – право кожного громадянина, але створювати створювати передумови для внутрішньої дестабілізації через провокаційні символи і дії його відомство не дозволить.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Слов'янську на концерті, організованому нардепом від "Опозиційного блоку" Наталією Королевською сталася бійка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще