Радник міністра внутрішніх справ України Ілля Ківа опинився в центрі чергового скандалу.

Журналіст Сергій Іванов на сторінці у Facebook обурився тим, що чиновник виступав в ефірі ток-шоу на кремлівському "Первом канале".

"Як повідомляють наші люди в Мордорі, бенефіс радника міністра внутрішніх справ України Ківі в ефірі першого російського каналу триває", - написав він.

За словами блогера, ролик на сайті каналу опублікували сьогодні. Він також звернувся до глави МВС Арсена Авакова із закликом втрутитися у ситуацію.

Тим часом, користувачі мережі одразу припустили, що з боку Авакова допомоги чекати не варто – мовляв, він напевно сам "благословив" Ківу на подвиги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Втім, сам радник Авакова свою участь у ток-шоу на "Першому каналі" не приховує. І навіть похвалився цим на сторінці у соцмережі.

Виявляється, програма вийшла в ефір 27 квітня і була присвячена обговоренню скасування святкування "Великої Перемоги" 9 травня в Україні.

Мое вчерашнее выступление 27.04 на Первом Национальном России.

Posted by Илья Кива on Friday, 28 April 2017

На запитання ведучого, як Ківа пояснив би своєму дідові, який воював, що його подвиг тепер нікому не потрібен, радник міністра відповів, що, в першу чергу, не зміг би розтлумачити старому, чому росіяни "прийшли вбивати українців".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Ківа розповів, як Лукашенко продасть Україну.