Розповіді покоління, яке пережило Другу світову війну, про те, як гітлерівці обносили хліви у селах, крадучи худобу та птаство, а також продукти, тепер можна наочно побачити на окупованих територіях Донбасу. Правда, цього разу у якості фашистів виступають захисники "руского міра".

Як передає "Інформаційний спротив", у Старобешівському районі на Донеччині три російських військовослужбовці, котрих там нібито немає, напали на фермерське господарство і пограбували його.

Аби заохотити селян жвавіше давати їм продукти, окупанти махали в них перед носом автоматами. В результаті вони відібрали у місцевих жителів усі гроші, цінні речі, їжу, причому не тільки сир, ковбасу та консервацію, а й прихопили курей та качок.

Люди кажуть, у бойовиків була не місцева говірка, хороше військове екіпірування, але з головою їх видало чисто російське безцеремонне хамство.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", понад сто терористів "ДНР" написали рапорти на звільнення з військової служби через зловживання командуванням службовим положенням.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще