У четвер, 10 травня, відбудеться другий півфінальний поєдинок Ліги Європи, в якому французький Ліон прийме амстердамський Аякс.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд в Нідерландах закінчилася розгромною перемогою Аякса (4:1).

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом у матчі-відповіді є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу французької команди з коефіцієнтом 1,63. Можливий успіх гостей оцінюється вище - 4,73. Нічийний результат - 4,34.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Левів практично такий же коефіцієнт - 1,65. Вікторія команди з Нідерландів тут оцінюється ще трохи вище - 4,75, а ось нічия нижче - 4,2.

Букмекерська контора bet365 ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Ліона - 1,67, перемога Аякса - 5, нічия - 4,5.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед - Сельта букмекери ставлять на перемогу господарів.

Фото: Getty Images