На кінофестивалі "Трайбека", що проходить у Нью-Йорку, зібрався весь акторський склад та режисер фільму "Хрещений батько" 1972 року.

За інформацією Reuters, творець культової стрічки Френсіс Форд Коппола разом з акторами Аль Пачіно, Робертом де Ніро, Дайан Кітон, Джеймсом Кааном, Талією Шайр і Робертом Дювалем переглянули "Хрещеного батька" та "Хрещеного батька 2".

"Я не дивився ці фільми вже багато років. Такий перегляд є дуже емоційним", - поділився враженнями Коппола.

Зазначимо, що перша частина "Хрещеного батька" здобула три "Оскари" у 1973 році. Через два роки продовження стрічки нагородили шістьма статуетками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фільми зняті за мотивами книги Маріо П'юзо "Хрещений Батько". Автор розповідає про життя сицилійської мафії у Нью-Йорку на чолі із Віто Корлеоне. Дії відбуваються у 1945-1955 роки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аль Пачіно відсвяткував 77-й день народження у компанії своєї половинки, яка на 39 років молодша за нього.