Мобільна операційна система Android обігнала Windows за обсягом споживаного інтернет-трафіку.

Про це свідчать дані аналітичної компанії StatCounter, яка з березня 2012 по березень 2017 року досліджувала споживання веб-трафіку різними платформами.

Згідно з результатами дослідження, частка Windows-пристроїв постійно знижувалася, а Android збільшувалася. Показники macOS залишалися стабільними, а в iOS відзначалося досить повільне зростання.

Вперше Android обійшов Windows в березні 2017 року. На сьогодні на мобільні пристрої з операційкою Google доводиться 37,93% частки світового інтернет-трафіку. Відрив від Windows поки незначний – всього на 0,02%.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", творець Android Енді Рубін збирається випустити власний смартфон на базі компанії Essential Products.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще