Президент США Дональд Трамп уже пару тижнів користується смартфоном Apple.

Про це написав у Twitter представник Білого дому Ден Скавіно. Чиновник також підтвердив, що останнім часом повідомлення в мікроблогах Трамп залишав з нового iPhone. Користувачі мереж уже помітили новий гаджет Трампа. Однак не були впевнені, що саме президент їх відправляє.

Скавіно уточнив, що повідомлення з iPhone відправляв саме Трамп. Який саме смартфон використовує Трамп, чи відрізняється він від звичайного, не повідомляється.

Раніше інформувалося, що американські політики турбувалися з приводу використання Трампом Android-смартфона, оскільки він не міг гарантувати безпеку. Перехід на iPhone може гарантувати більшу надійність. Вказується, що цей пристрій може бути позбавлений багатьох додаткових функцій. Такий самий телефон був у попередника Трампа Барака Обами.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент США Дональд Трамп переплутав двох високопоставлених представників ЄС - голову Європейської комісії Жан-Клода Юнкера і голову Європейської ради Дональда Туска.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще