Президент США Дональд Трамп переплутав двох високопосадовців ЄС - голову Європейської комісії Жана-Клода Юнкера та голову Європейської ради Дональда Туска.

В інтерв'ю американським ЗМІ Трамп розповів, що цього тижня спілкувався із "головою Європейського союзу". На уточнююче питання, чи це був Юнкер, голова Білого дому відповів позитивно.

За інформацією The Guardian, Юнкер прокоментував помилкове твердження Трампа і заявив, що американський лідер говорив із Туском.

Раніше Трамп висловив у Twitter слова гордості за свою доньку Іванку, де слово honored ("для мене честь" - не дослівно) написав с помилкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель не зійшовся в думках щодо російської агресії на Донбасі з Трампом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще