Стосунки зятя американського президента Джареда Кушнера із російським керівництвом викликали хвилю обговорень у США.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Виправити ситуацію взявся помічник Володимира Путіна Дмитро Пєсков, який підкреслив, що взаємодія між Кушнером та співробітниками російського " Внєшекономбанку" нібито обмежувалася виключно "діловими питаннями".

Щодо впливу такого спілкування на результат виборів у США прес-секретар президента РФ також знайшов виправдання: він стверджує, що зустріч планувалася менеджментом банку заздалегідь, і тому ніяких політичних мотивів у ній бути не може.

"Це просто рутинна діяльність у бізнесі", - заявив Пєсков.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Слід відзначити, що зять Дональда Трамп зустрічався із послом Росії Сергієм Кисляком якраз напередодні перемоги мільярдера, хоча у Білому домі суттєвої уваги цьому не надали.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що комісія Сенату змусить Джареда Кушнера пояснити суть зустрічей із російськими представниками, щоб довести або спростувати вплив Кремля на вибори в США.