Менеджер чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі Олександра Усика (11-0, 10 КО) Егіс Клімас розповів, що Анатолій Ломаченко, незважаючи на поширену думку, не є наставником Усика.

"Рішення про зміну наставника, в основному, робив сам Олександр. Він був вкрай незадоволений останніми тренувальним табором, і ми домовилися обговорити все після поєдинку (проти Табісо Мчуну). Тому їх шляхи розійшлися. Зараз Усик працює з Рассом Анбером. Анатолій не тренує Усика. Допомагає з дечим, але не є його наставником. Зізнатися, я не особливо люблю втручатися в тренувальні процеси", – повідомив Егіс Клімас в інтерв'ю для BoxingTalk.

Расс Анбер раніше тренував Давида Лем'є (37-3, 33 КО), а також працював в командах Василя Ломаченка (7-1, 5 КО) і Деонтея Уайлдера.

Нагадаємо, Олександр Усик 8 квітня проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО). За прогнозами букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Олександр Усик.

Бій бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса. Вечір боксу транслюватиме телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик заявив, що хоче битися з Тоні Беллью.

Фото – Getty Images