8 квітня на арені MGM National Harbor в Меріленді, США пройде великий вечір боксу, в рамках якого проведуть бої одні з кращих українських боксерів: чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (7-1, 5 КО), чемпіон світу з версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0, 10 КО) і напівважковаговик Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО).

Такої події в історії українського боксу ще не було: поєдинки відразу трьох українських боксерів будуть транслюватися на каналі HBO в прямому ефірі. Відзначимо, що всі квитки вже давно розпродано.

Бій Василь Ломаченко - Джейсон Соса

Головним поєдинком вечора стане бій Ломаченко - Соса. Це буде бій за титул чемпіона світу за версією WBO у 2-ій напівлегкій вазі (до 59 кг).

28-річний американський боксер пуерториканського походження Джейсон Соса (20-1-4, 15 КО) є володарем титулу регулярного чемпіона WBA в другій напівлегкій вазі. Соса завоював цей титул в червні 2016 року в бою проти Хав'єра Фортуна. 12 листопада 2016-го американець провів захист пояса, одноголосним рішенням суддів перемігши британця Стівена Сміта.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Останній бій Ломаченко провів в листопаді 2016 року проти Ніколаса Уолтерса, якого переміг технічним нокаутом.

Дивіться офіційне промо відео бою Ломаченко - Соса від телеканалу HBO:

Бій Олександр Усик - Майкл Хантер

В андеркарті бою Ломаченко - Соса поєдинок проведе Олександр Усик, який буде захищати титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі (до 90,7 кг) в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО).

Хантеру 28 років, і в його активі 12 перемог, 8 з яких достроково. Як і Олександр, Хантер був учасником Олімпійських ігор в Лондоні. Попередній бій американець провів у травні минулого року проти співвітчизника Айзея Томаса (15-1-0, 6 КО), здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і став володарем титулу WBO NABO в напівважкій вазі.

Нагадаємо, в грудні 2016 року Олександра Усик провів успішний захист титулу в поєдинку з Табісо Мчуну, нокаутувавши африканця в дев'ятому раунді.

Букмекери вже приймають ставки на майбутній бій Усик - Хантер. На думку букмекерів, фаворитом поєдинку є Олександр Усик.

Бій Олександр Гвоздик - Юніескі Гонсалес

У боксерському шоу 8 квітня також відбудеться бій Олександра Гвоздика (12-0, 10 KO), який володіє титулом NABF в напівважкій вазі. Його суперником стане кубинський боксер Юніескі Гонсалес (18-2, 14 KO).

Раніше Гонсалес уже зустрічався з іншим українцем – В'ячеславом Шабранським, якому поступився за рішенням суддів. Свій останній на сьогоднішній день бій Олександр Гвоздик провів в листопаді 2016 року проти Айзека Чілемби, якого зумів нокаутувати.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.