Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) поділився думкою про майбутній бій проти Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО), який відбудеться 8 квітня в США.

"Я очікую складного протистояння, тому що знаю, що Джейсон хоче перемогти. У нього дуже велика мотивація – довести собі, своїй сім'ї, фанатам, що він сильний і може перемагати. Тому бій буде складним", – сказав Ломаченко в інтерв'ю EsNews Boxing.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Соса пройде 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США). Вечір боксу транслюватиме телеканал НВО. Всі квитки вже продано.

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Дивіться офіційне промо відео бою Ломаченко - Соса від телеканалу HBO:

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В андеркарті бою Ломаченко - Соса свої бої також проведуть чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик і напівважковаговик Олександр Гвоздик. Суперником Усика буде американець Майкл Хантер, а суперник Гвоздика – кубинський боксер Юніескі Гонсалес.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.