Відомий російський виконавець Андрій Макаревич розповів, чому не скасував свій концерт після теракту в метро Санкт-Петербурга.

Про це співак розповів у соціальній мережі Facebook.

"Ми почали концерт з хвилини мовчання, і взагалі ніяких веселощів програма "Ідиш джаз" у собі не несе. І головне: сьогодні за великим рахунком, як це не сумно, ніхто не може відчувати себе в цілковитій безпеці, бо атакам піддаються місця скупчення людей. Можна скасувати всі концерти, закрити вокзали, аеропорти, супермаркети", - написав він.

За словами Макаревича, з приводу виступу в мережі одразу ж з'явилося багато "воні". Не дивлячись на це, виконавець вирішив не скасовувати концерт.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 3 квітня, у пітерському метро прогриміли кілька вибухів. Правоохоронці назвали інцидент терактом, у результаті якого 11 людей загинуло, ще близько півсотні отримали травми.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще