Сьогодні, 19 квітня, у міській раді Харкова вибухнув скандал: Андрій Лесик, якого позбавили депутатського мандата і виключили з партії "Відродження", спробував виступити перед екс-колегами з трибуни.

Після промови, яка зайняла декілька хвилин, охоронці харківського градоначальника Геннадія Кернеса силою виволокли депутата із сесійної зали. Відео моментально з'явилося на YouTube.

Постраждалий стверджує, що безчинщики вивернули йому ногу. Він викликав наряд поліції, швидку допомогу і почав писати заяву під стінами міськради. Представники мерії спробували заспокоїти обуреного екс-нардепа і запропонували йому води і корвалолу.

"Ну ти ж мужик! Навіщо ти мене чіпав? У мене є рішення суду! Коли твоїх дітей образили, сім'ю, ти не бився б?", - звернувся Лесик до охоронця.
"- Давай мирову.
- Давай. Я хочу працювати для своїх виборців.
- Я зрозумів - ми за виборців.
- Не переймайся, я зараз ногу полагоджу і піду далі", - пообіцяв екс-депутат.

Він все пояснив поліцейським і поїхав на кареті "швидкої допомоги".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що колишній голова "Блоку Петра Порошенка" Ігор Гринів хоче піти з політики.