Розрив стосунків із колишнім чоловіком не став приводом для Анджеліни Джолі довго залишатися самотньою – близьке оточення акторки стверджує, що вона вже знайшла заміну Бреду Пітту.

Про це повідомляє InTouch Weekly.

Припускають, що новим обранцем зірки став 40-річний бізнесмен із Великобританії, більш того – вона знову зібралася вийти заміж. Ім'я підприємця акторка поки що тримає у таємниці, через це навколо пари вже почали масово розповсюджуватися різні версії щодо їх знайомства.

Більшість голлівудських колег Джолі вважають, що вона знайшла свого супутника на одній із вечірок у Лондоні, а інші запевняють – перша зустріч відбулася під час офіційного заходу ООН, які вона доволі часто відвідує.

Втім, судові тяжби із Піттом ще не скінчилися, тому поспішати під вінець акторка точно не буде, але її друзі натякають на активну підготовку до весілля.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Новий бойфренд Джолі вже нібито запланував знайомство із її дітьми, чим дуже не задоволений її екс-чоловік.

Актора засмутило передусім те, що хтось інший буде поряд із його родиною.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі показали фото маєтку Анджеліни Джолі у елітному районі Лос-Анджелеса.