Німецька автокомпанія Audi має намір поповнити модельний ряд новими кроссоверами з Q-серії. Планується створити два автомобіля.

Про це повідомили в прес-службі компанії. Найбільший в сімействі люксовий кросовера Audi Q8 представлять в 2018 році в столиці Словаччини. Компактний Audi Q4 запустять на конвеєр в 2019 році. Автомобіль збиратимуть на заводі в угорському Дьйорі.

Крім того в наступному році в Угорщині запустять лінію виробництво Audi Q3. На сьогодні кросовер збирають в іспанському Мартореле.

«Ми плануємо запуск двох нових моделей серії Q на вже існуючих виробничих потужностях Audi. Таким чином, ми підвищимо нашу конкурентоспроможність в надзвичайно важливому сегменті », - заявив член правління Audi AG, відповідальний за виробництво Хуберт Вальтль.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, культовий виробник позашляховиків Jeep представив одну з найпотужніших своїх моделей. Grand Cherokee Trackhawk отримав мотор потужністю в 707 к.с., а до «сотні» авто розганятися за 3,5 секунди.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще