У Києві націоналісти заблокували роботу Російського центру науки і культури. З цієї причини співробітники організації вирішили скасувати проведення міжнародної гуманітарної акції "Тотальний диктант-2017".

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі РЦНК.

За словами директора представництва Росспівробітництва в Україні Костянтина Воробйова, вхід до приміщення заблокували ще зранку. Під будівлю прийшли щонайменше півсотні осіб, які вимагали скасувати акцію.

Після цього вони заклеїли двері листівками із символікою та не пропускали співробітників центру на робочі місця.

Воробйов наголосив, що акція "Тотальний диктант" відбувається протягом кількох років у 72 країнах світу і має на меті виключно перевірку знання російської мови. Цього року для участі зареєструвалося близько двох сотень осіб.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці по всьому світу долучилися до акції написання Всеукраїнського диктанту національної єдності.