Багатодітну жінку, дружину загиблого кіборга побили за українську мову і вирвали з вуха сережку у формі тризуба в одному з магазинів Дніпра.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Йдеться про те, що в магазин жінка прийшла купить чорні і червоні стрічки, з яких вони роблять подарунки для солдатів АТО. Однак продавщиці з магазину не сподобалося, якою мовою до неї звернулися.

"Вона бере ці стрічки, згрібає їх з прилавка і ховає від моїх очей. Після чого говорить: йдіть звідси! Я дістала телефон і запитала: ви не хочете продавати мені товар тільки тому, що я до вас звернулася українською мовою? На що у відповідь : «Так! Ідіть звідси!", - розповіла про ситуацію Анна.

Після цього Анну витягли за коси власниця сусіднього ательє, розбили телефон.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тут люди не розуміють української мови і не хочуть нею спілкуватися. Тому на тлі цього сталася бійка", - сказала Ганна.

На місці події постраждала викликала поліцію. Прибув російськомовний наряд.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українські телеканали незабаром зобов'яжуть збільшити кількість сюжетів на державну мову.