У Донецькій області в районі населеного пункту Новолуганське двоє українських військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

Як повідомляє прес-центр АТО в Facebook, солдати служили в одній з механізованих бригад, що дислокується неподалік. На даний момент силовики з'ясовують всі обставини події.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що за минулу добу бойовик 60 раз обстріляли українські позиції, в тому числі з озброєнь, які заборонені Мінській угоді. Четверо українських захисників були поранені.

Крім того, в результаті потужного обстрілу російськими терористами опорного пункту поблизу Авдіївки загинули троє українських захисників. Їх накрили вогнем з мінометів калібру 120 мм.

На різних напрямках ворог протягом дня вів вогонь не тільки по позиціях військових, а й по житлових кварталах, використовуючи артилерію калібру 152 мм і 122 мм, 122 мм переносний реактивний комплекс "Град-П", міномети калібру 120 мм і 82 мм.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще